دوشنبه 12 تیر 1396 :: نویسنده : نویسنده



مفیدستان:

آموزش درست کردن آلبالو خشکه

راهنمای کامل درست کردن آلبالو خشکه

در این فصل برای فصول سرما میتوانید با خشک کردن آلبالو این میوه بسیار خوش مزه را داشته باشید ابتدا آلبالوها را بشویید یک فویل داخل سینی توستر بکشید آلبالوها را بریزید با درجه ۱۲۵، ۱۰ دقیقه زمان بدهید حرارت ببینند بعد به صورت مداوم زیر و رو کنید و با نمکدان و به صورت تدریجی نمک بپاشید حدودا ۲ ساعتی طول می‌کشد تا بپزد و پوست آن چروک شود.

یک کم آبدار باشد بهتر هست.
نمک آن را در چند مرحله آخر تست میکنیم به ذائقه خود ما بستگی دارد.
آلبالوهای نارس تلخ می‌شوند پس حتما انها را جدا کنید و در ظرف در دار بگذارید تا خشک تر نشود آبدار بماند بهتر هست.



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان

مطلب آموزش درست کردن آلبالو خشکه در سایت مفیدستان
برای دریافت مطالب مفید به سایت مفیدستان مراجعه فرمایید.


لینک منبع و پست :آموزش درست کردن آلبالو خشکه
http://mofidestan.ir/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%af%d8%b1%d8%b3%d8%aa-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86-%d8%a2%d9%84%d8%a8%d8%a7%d9%84%d9%88-%d8%ae%d8%b4%da%a9%d9%87/



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


مطالب اینترنتی
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : نویسنده
نویسندگان
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :